close
Povestea DABO®

Povestea DABO a început în anul 2013, când își făcea intrarea pe piața din România primul restaurant fast-food DABO. Totul a început la Sibiu, unde, cu un concept distinct de clasicul fast-food, DABO a căpătat popularitate şi încrederea clienţilor săi, extinzându-şi activitatea într-un interval foarte scurt în multe oraşe importante din ţară în sistem de franciză.

În tot acest timp ne-am dedicat perfecționării politicilor și procedurilor și îmbunătățirii proceselor de pregătire a produselor noastre. Principiul care stă la baza activității DABO este prepararea produselor la fața locului (chiflă, carnea pentru kebab, salatele, sosurile).

De unde a pornit afacerea?

În urma unui colaborări cu Atlantik Döner din Nürenberg, am creat döner kebab-ul
care a obţinut trei ani consecutiv locul 1 în Germania pentru gust și calitate.

Unde suntem acum?

Lumea e dinamică, obiceiurile de consum se schimbă; am evoluat și ne-am dat seama
că generațiile noi se manifestă diferit, au preferințe diverse, iar noi trebuie să urmăm
tendințele. Astăzi, DABO este mai mult decât un brand, este o comunitate; o comunitate care
apreciază în primul rând conținutul și apoi forma. Dar noi reușim să le servim pe amândouă –
în restaurante și pe platforme sociale.

Ce înseamnă DABO®

Respectul pentru calitate, autenticitate și performanță.

img
Preparatele DABO®

Preparatele DABO reflectă comunitatea DABO. Sunt în primul rând fresh, respectă toate standardele de calitate a ingredientelor și respectă gustul pentru diversitate și originalitate. Toate aceste atribute rămân niște constante ale preparatelor noastre, reușind să satisfacă dorința unui gust desăvârșit la fiecare comandă.

img
Măsuri COVID
DABO®
Safety
h-sec8-vec

Siguranța echipei DABO și a celor ce ne trec pragul este prioritară pentru noi; de aceea, avem grijă ca timpul petrecut în locațiile noastre să fie cât mai plăcut, relaxant și în siguranță.