De ce să alegi sistemul de franciză de la Dabo Doner?

Dacă vrei să ai propria afacere în România cu ajutorul unui sistem de franciza de top, contactează-ne!

Tot ce ai nevoie este o doză sănătoasă de entuziasm și dorință de a face tot ce este nevoie pentru a reuși. Noi oferim un program cuprinzător de formare pentru a asigură obținerea rezultatelor dorite alături de franciza Dabo Doner.

Crezi în visele tale, trăiește dorință de a reuși, depune eforturi pentru excelentă, și cel mai important, aplică pentru franciza Dabo Doner pentru a fi parte a unei industrii în continuă expansiune!

Cerințele exigente necesită standarde ridicate și tocmai pentru asta este cunoscută franciza Dabo Doner, una din cele mai de succes francize din România. Flerul creativ, perspicacitatea noastră în afaceri și aptitudinile tehnice sunt resursele cheie care poziționează afacerea noastră mai sus de concurență.

Scopul francizei noastre este să oferim cea mai înaltă calitate produselor comercializate, acestea fiind livrate într-un mediu curat și igienic, dar cel mai important este produsul finit: doner kebab, care este mare ca dimensiune și excelent la gust, cu un preț accesibil tuturor bugetelor.

Cine se califică să deschidă o franciză Dabo Doner?

– un local de minimum 75m2 (proprietate personală sau închiriat)

– timp necesar pentru amenajarea locației și pentru pregătirea dvs

– investiția necesară include: mobilă, amenajarea localului, utilarea localului (aparatură și utilaje profesionale), dotările privind programul de gestiune, stocul inițial de marfă, echipament de lucru.

Vom furniza toate produsele necesare pentru gestionarea achizițiilor. Recuperarea investiției in deschiderea francizei este estimată la aproximativ 2 ani.

Investiție inițială – 50.000-70.000 Euro

5 întrebări frecvente

Taxa de franciză este de 8000 de euro și se plătește o singură dată la început. Este una din cele mai mici taxe de franciză din România.
Redevența de exploatare (periodică) lunară este în cunatum de 2.5% + T.V.A, iar redevența de publicitate (taxă marketing) este în cuatum de 2%.
În funcție de spațiul în care dorești să deschizi franciză Dabo Doner, costul poate varia între 50.000 și 75.000 de euro dar pentru o estimare mai corectă a costurilor vă rugăm să ne contactați telefonic.
În primul rând trebuie să ai o voința puternică, o doză sănătoasă de entuziasm și dorință de a reuși. Noi îți vom oferi toate resursele noastre, te vom sprijini la fiecare pas pentru că investiția pe care o faci in franciza Dabo Doner să fie profitabilă.
Noi estimăm că investiția se poate recupera în aproximativ doi ani, dar avem francize în care investiția s-a recuperat și mai repede.

Detalii franciză